Προφίλ εταιρείας

Η εταιρία ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης, συντήρησης, επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών μηχανημάτων, ενώ από το 2006 είναι το αποκλειστικό service της Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης ΑΕ σε όλη την Ελλάδα στον τομέα της τεχνικής κάλυψης και εξυπηρέτησης για  μηχανήματα Οικιακού και Ημικεντρικού εξοπλισμού, έως 60.000 BTU/H.

BLD_2Κατακτώντας διαρκώς πολύτιμη εμπειρία και επεκτείνοντας τόσο τις τεχνικές γνώσεις της όσο και το επίπεδο των υπηρεσιών της, εξελίχθηκε δυναμικά σε μια από τις κορυφαίες τεχνικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών κλιματισμού στην Ελλάδα.
Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται μεγάλοι οργανισμοί και ιδιωτικές εταιρίες.

Η ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ εστιάζει τη στρατηγική της στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών της, ενώ αναζητεί διαρκώς καινοτόμες ιδέες και λύσεις που την έχουν καταξιώσει και της έχουν εξασφαλίσει ηγετική θέση στην αγορά.

Η εταιρία ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία, εξυπηρετεί πλέον ένα σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο καλύπτοντας γεωγραφικά όλη την Ελλάδα. Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη στο μικρότερο δυνατό χρόνο και με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SERVICE MHXANHMATΩΝ RLC* CARRIER & TOSHIBA ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ*Οικιακός & Ημικεντρικός εξοπλισμός

 

 

Θάλαμοι αρνητικής πίεσης

thalamosarnitikispiesisbanner

Η ΒΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ έχει ασχοληθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή νοσοκομειακών θαλάμων αρνητικής πίεσης και χώρων χειρουγείων.
Οι χώροι αυτοί μέσω ειδικών συσκευών κλιματισμού και διατάξεων φίλτρων αέρα κλιματίζονται, ώστε να φιλοξενούν ασθενείς με επικίνδυνες ιογενείς λοιμώξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!Στοιχεία Επικοινωνίας

Έδρα:
Οδός Παναγίας Σκουπέρι 41-43
ΤΘ 271ΤΚ
194 00 - Κορωπί
Τηλ.: 210 2714 569
Fax : 210 2718 935
e-Mail: info@vatis.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00πμ – 16:00μμ

Αναζήτηση άρθρων

Αναζήτηση προϊόντων